torstai 2. heinäkuuta 2015

Esimakua

Oman ruokavaliomuutokseni (keväällä 2013) ja sitä seuranneen ravitsemusasioiden runsaan tutkimisen jälkeen kiinnostuin siitä, miten terveellisistä, ravitsevista ja laadukkaista raaka-aineista voi valmistaa todella maistuvaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa ruokaa. Erilaisten ruokavaliokokeilujen jälkeen olen päätynyt tähän hetkeen, jolloin paitsi voin hyvin ja tunnen itseni energiseksi myös syön monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin. Kiinnostus ruuan terveysvaikutuksia kohtaan johti minut myös muun muassa opiskelemaan ravitsemusalaa. Kirjoittelen omasta polustani täällä myöhemmin lisää.

Elämää ripauksella steviaa syntyi, kun moni alkoi kysellä minulta ohjeita niin ravitsemukseen kuin terveelliseen leivontaan liittyen. Myös itselleni tuli tarve saada hyviksi havaitut reseptit talteen ja lukuisat ruokakuvat järjestykseen. Toivon voivani inspiroida muita parempiin ruokavalintoihin ja uusiin kokeiluihin samalla, kun blogi toimii omana reseptiarkistonani.

Kaikki julkaisemani ohjeet ovat luontaisesti gluteenittomia eivätkä sisällä puhdistettua sokeria tai juurikaan maitotuotteita. Luonnollisuus on vahvasti yhteydessä ravinnon terveellisyyteen, joten kevyttuotteet ja lisäaineet pidetään mahdollisimman kaukana. Resepteissä vaihtelevat laidasta laitaan niin arkiruoka aamupuuroineen ja smoothieineen kuin juhlaleivonnaisetkin, fiiliksen mukaan. Silloin tällöin kirjoittelen myös muista ravitsemukseen liittyvistä aiheista.

Periaatteeni on, että enemmän on enemmän, eli makua ja ravintoaineita ei säästellä! Alla muutamia kuvia ennakkoon:










Tervetuloa seurailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!